Menu

Фотоподмладяване (Super Skin Rejuvenation - SSR)

С всеки изминал ден популярността на естетичните процедури, които имат за цел да върнат времето назад продължава да расте. Пигментни петна, видими капиляри и други последици от слънчево състаряване на кожата са таргет на лазерните системи, които използват широкоспектърна светлина, за третиране на тези недостатъци. Освен това, бръчките вече могат да бъдат третирани с неаблативни методи, допринасяйки за по-младежки вид.

Super Skin Rejuvenation - следващо поколение фотоподмладяване от Алма Лазер, успешно и комплексно третира розацеямрежа от капиляри, слънчеви и старчески петна, старчески петна, разширени пори, неравномерен тен и други признаци на фотостареене. Процедурите са щадящи, ефективни и в същото време са комплексни, обединени в едно и не изискват време за възстановяване. В действителност, третирането на бръчки и други признаци на стареене може да се направи по време на обедната почивка и никой няма да забележи самите интервенции, а само постепенното подобряване на външния вид на кожата. Веднага след процедурата кожата избистря, става матова. Изравнява се тона, значително се стесняват порите, изчезват дефекти, като пигментация и капиляри, фините линии се изглаждат. Максималния ефект може да се добие с помощта на курс от процедури, който съставя от 4-6 процедури с интервал 3-4 седмици. Всяка процедура е накопителна, по времето на която се активира синтез на колаген, благодарение на който след 3-6 месеца се забелязва готин лифтинг ефект.

AFT – подмладяване и AFT – терапии 

Начин на работа. Защо да изберем точно тази модерната технология? 

Накрайника използва уникална система на флуоресцентни филтри, които преобразуват неизползваните къси вълни и ултравиолетови лъчи във видимата част на спектъра 570-950 нм. Подобно преобразуване от „неизползваните“ части на спектъра в „полезната“ видима част позволява усилването и увеличаването на ефекта на проникващите лъчи , без директното увеличаване на мощността. По този начин тази технология е най-безопасна от другите видове и не води до странични реакции.

 EDF™ (equally distributed fluence) - равномерно разпределен енергиен поток, което позволява изпoлзвaнeтo нa пpaвoъгълeн импyлc, a нe остри пикoви. При това EDF импулс, за разлика от IPL и лазери,  има по-малко ниво на енергията (не стига до опасните нива) за сметката на времетраенето (по-продължително време с лечебните нива). По този начин за постигането на ефекта се доставя достатъчно количество енергия, но по-ефективно и безопасно.  Това понижава риска от усложнения, нежелателни реакции и изгаряния. Тази уникална технология гарантира безопасност и позволява провеждането на лечение дори на тъмна или склона към изгаряния много светла кожа.

Вградена In Motion  технология, позволява на процедурата да протича абсолютно комфортно и безболезнено. За разлика от IPL системи и лазери, при които на терапевтите им се налага да изпълняват процедурата постепенно, точка по точка, при AFT технологиите, благодарение на In Motion,  процедурата се изпълнява в движение. По този начин енергията се разпределя равномерно, без да се пропуска и 1 мм от кожата.

Изводи от това, което сме написали по-нагоре и разликата между АФТ технологията и другите системи са:

 1. Безболезненост – по сравнение с фототерапия и лазер терапия, процедурите с АФТ се понасят по-добре от пациентите.
 2. Количеството на процедурите за постигане на желаният ефект се намаля 2 пъти. Напр. за избелване на кожата средно при процедурите с АФТ са необходими 2-3 процедури, докато при фототерапиите курса се съставя от не по-малко 8 процедури.
 3. Нежелателните реакции почти отсъстват. Докато при фототерапия и лазер терапия е необходим строг подбор на пациенти и определени типове кожа.

 

 

 

 

Soft Aesthetics – Нежния път към красотата

Гр. Варна, ул. Роза 36

 

 

 


Премахване на капиляри

На импулс – 25 лв. 

Фотоподмладяване (комплексна терапия срещу видими капиляри, слънчеви петна, неравномерен тен, фини бръчици и разширени пори),

Розацея,

Купероза  

 1. За една зона – 100 лв.
 2. За две зони – 150 лв.
 3. За три зони – 200 лв.
 4. За четири зони – 240 лв.
 5. За пет зони /цяло лице/ – 280 лв.
 6. Лице и шия - 380 лв
 7. Лице, шия и деколте - 550 лв
 8. Ръце - 200 лв

Като една зона е брадичка, или буза, или чело, или нос. /за лице/

 Пакет от 3 процедури цяло лице - 750 лв.

премахване на мрежа от капиляри /розацея/ по лицетоПреди и след процедура по премахване на мрежа от капиляри по кракатаПреди и след процедура по премахване на слънчевите / старчески/ петна по деколтетоПреди и след процедура по премахване на кръвоносните съдове по бузитеПреди и след процедура по премахване на капиляри по носа

 

---------------------- ДОМАШНА ГРИЖА ПРЕПОРЪКИ ------------------------

Крем с висока защита SPF50+ с Blue light технология SKEYNDOR

Защитен крем с много висока защита SPF50+. Подходящ за предпазване на изключително деликатна кожа с висок риск от изгаряне.

Продуктът има голям спектър на защита – UVB, UVA, HEVis и IR. Съдържа ексклузивната BLUE LIGHT ТЕХНОЛОГИЯ на Скейндор. Не оставя мазен слой след нанасяне. Водоустойчив.

Цена: 85 лв.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Alma Laser Harmony

facebook_page_plugin