Menu

Класическо почистване на лице

Дълбоко почистване на лице.

Замърсявания, прах, стрес, начин на хранене - все причини, които се отразяват на нашата кожа.

Почистването на лицето осигурява отстраняване на замърсяванията, регулиране на себумната секреция, заглаждане на кожния микро-релеф, подобряване на текстура на кожата, свиване на порите.

 Какво представлява процедурата?

Почистването преминава през няколко стъпки. Първоначално лицето се подготвя и се почиства от външен прах и грим с тоалетно мляко или гел, последван от специален тоник. След, което започва подготовката за по-лека и атравматична екстракция, а именно първоначална ексфолиация /отстраняване на мъртвите клетки/. За тази част се използва механичен пилинг с абразивни частички за мазна и плътна кожа или ензимен пилинг за суха и чувствителна кожа. След като сме отстранили мъртвите клетки, кожата се разпарва, за омекотяване и отварянето на порите за по-лесното им почистване. Това може да се случи с пароозонатор /вапозон/ и/или със специален гел /. Следва същинската част - мануална екстракция на комедоните. Последвана от обработка с Д'арсонвал /високочестотен ток с противовъзплително и бактерицидно действие/. След това се поставя маска на лицето, съобразена с типа кожа, която регулира себумната секреция, матира и успокоява кожата. И на края финален крем, който хидратира и защитава кожата.

Дълбоко почистване с израелска козметика Онмакабим в 12 стъпки:

1. Почистване на лице с кислороден гел - деликатно премахва замърсяванията от лицето, Като едновременно с това го хидратира.

2. Ексфолиация с Пилинг с магданоз - изсветлява и изравнява тена, свива и почиства порите. Подготовка за следващата стъпка

3. Разпарване и отваряне на порите за по-лесно и атравматична екстракция сё осъществява в няколко стъпки, а именно с уникална маска с хиалуронова киселина и допълнителен специален активен бустер срещу комедони и възпалителни елементи. 

4. По желание и Ако няма противопоказания - пара с вапозон.

5. Екстракция - дълбоко мануално или с Ултразвукова шпатула. Може и комбинирано за смесен тип Кожа.

6. Екстракт от безсмъртниче.

7. Медицинска Успокояваща маска 

8. Противовъзпалителна маска + специален бустер за подсилване на ефекта. Активните съставки на маската притежават изразени кератолитични, фунгицидни, детоксикиращи свойства, подобряват микроциркулацията, подпомагат резорбирането на застойните и възпалителни инфилтрати, понижава повишената чувствителност, хиперемията и отоците, действа нормализиращо, дори в тежките стадии на акне (III и IV).

9. Д'арсонвал или масаж по Жаке

10. Тонизиране на кожата с парамедицински тоник

11. Гел с прополис

12. Слънцезащита

 

Продължителност: 90/120 мин. (в зависимост от състоянието на кожата.)

 Стъпките са примерни и варират според сьстоянието и нуждите на лицето.

 

Цена мануално почистване на лице - 70 лв.

Цена ултразвуково почистване на лице - 70 лв.

Цена почистване на лице с AquaFacial (водно дермабразио, тип "HydraFacial") - 70 лв.

Цена комбинирано почистване на лице - мануално + ултразвук - 80 лв.

Комбинирано почистване на лице - мануално и водно дермабразио (AquaFacial) - 80 лв.

Цена мануално почистване на лице + Азелаинов пилинг (химичен пилинг) - 80 лв.

 

 

Козметика: OnMacabim (Israel)

Процедурите се извършват от медицински козметик.

Допълващи неща:

- Кислородна терапия - 30 лв.

- Йонофореза вкарване на серум - 20 лв.

- Ултразвук вкарване на серум - 20 лв. 

- Почистване на вежди - 10 лв.

 

Лаборатория ONmacabim Judean Desert Herbs ( Билки на Юдейската пустиня) е водещ производител на професионални козметични продукти за грижа за кожата в Израел.

Компанията управлява пълния цикъл на производство на продуктите: контролира отглеждането на лекарствените растения на Юдейската пустиня, тяхното събиране и обработване, разработването на формулите на препаратите, тестването, лицензирането и производството на съвременно оборудване.

Професионалната козметика ONmacabim е разработена в съответствие с международните стандарти за качество ISO и GMP, също така има лиценз от Министерство на Здравеопазването на Израел. Неоспоримо предимство на «ONmacabim» е разнообразието на препарати, които идеално се съчетават по между си и могат да се комбинират от специалистите, за да се получат клинични резултати. Активните съставки на козметичните продукти на «ONmacabim» са екстракти от растения, получени по особени, патентовани начини на екстракция във високи концентрации.

Продуктите ONmacabim не съдържат изкуствени оцветители и ароматизатори (които са основните фактори, предизвикващи алергии), както и съставки от животински произход. От 2014 година в козметичните продукти се използват само натурални консерванти – екстракт от семки на грейпфрут, екстракт от кора на магнолия и анисова киселина.

 

Почистване на лице Варна

Почистване на лице варна Дълбоко Почистване на лице Варна

Почистване на лице на мъж

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin