Menu

Косопад

Косопад. Микронидлинг или фракционна мезотерапия на скалпа. Как Микронидлинг стимулира растеж на косата.

 

Фракционна мезотерапия представляла съвременен метод за провеждане на процедури с множествени микроинжекции. Точно подбрано разстояние между игличките позволява да се вьздейства на равномерно раздалечени един от друг микрозони.

 

При Микронидлинг на скалпа в резултат на въздействието вьрху зоната на микротравмата, околните тъкани донасят стволови клетки, фибробласти, стимулира се произвеждане фактори на растеж. По този начин, освен засиленото захранване на космените фоликули, формира се млада, здрава тъкан. При въздействие в зоната на оплешивяване наблюдава се мощна стимуляция на космения ръстеж благодарение на подобрено крьвообращение, повишена обмяна на веществата и активното деление на клетките в космените фоликули, регенерация на стволови клетки в зоната на матрикса.

Преимущества на Микронидлинг:

  • Значително повишава абсорбация на препарати за стимулиране на космените фоликули
  • Стимулират възстановителни процеси в зоната на скалпа и стимулират ръста на косата
  • Подобрява кръвообращение
  • При нанасяне на стимулиращи и захранващи серуми преди, по време и след процедурата активно се вкарват и се абсорбират от кожата по същия начин и Като при директно инжектиране. Но за разлика от класическата мезотерапия дьлбочината и разстоянието между инжекции може да се регулира по време на цялата процедура.
  • Поносима процедура.
  • Бьрзина - от 30 минути до 1 час

Цена: 100 - 150лв./ Процедура в зависимост от ампулата и изразходвани милилитри

Процедурите микроиглена мезотерапия на скалпа се правят веднъж седмично.

Препоръчителен брой: 5-10

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
facebook_page_plugin